Bicolor Mold fröccsfeldolgozási technológia

- 2022-10-29-

Bicolor Mold befecskendezési feldolgozási technológia


Az elmúlt években a műanyagipar és a sokoldalúság fejlődésével. A műanyag termékek alkalmazási köre egyre kiterjedtebb, mint például: háztartási gépek, műszerek és mérőórák, építőipari gépek, autóipar, napi hardver és sok más terület, a műanyag termékek aránya rohamosan növekszik. Az ipari termékek és a napi műanyag termékek növekvő trendjével azonban a műanyag termékek szilárdsága és pontossága és egyéb szempontok is javulnak, ezért a forma jobb szilárdságú és pontosabbá tételéhez szükséges kétszínű fröccsöntő feldolgozási technológia. Mi a kétszínű fröccsöntő feldolgozási technológia?


Bicolor Mold befecskendezési feldolgozási technológia:

A forma a műanyag termékek előállításának eszköze. Általában több rész- és részcsoportból áll. Ez a kombináció egy öntőforma üreget tartalmaz. Fröccsöntéskor a Bicolor Formát rászorítják a fröccsöntő gépre, az olvadt műanyagot a fröccsöntő üregébe fecskendezik, és az üreghűtés során véglegesítik a formát, majd a felső és alsó forma elválik, a kilökőrendszeren keresztül elhagyja a formát. öntőforma a formaüreg kilökődéséből, a forma zárva van a következő befecskendezéshez, a teljes injektálási folyamat ciklikus.


A fröccsgyártás során műanyag alapanyagokat, tonert, fúvókaanyagot, öntőformát, fröccsöntő gépet, perifériás berendezéseket, szerelvényeket, spray-t, mindenféle segédanyagot és csomagolóanyagot használnak. Ha azt szeretné, hogy a fröccsöntő műhely gyártása zökkenőmentesen folyjon, minden egyes linkre és minden posztra szükség van a személyzetre, az anyagokra, a berendezésekre, a szerszámokra és így tovább a menedzsmentre, amely főként a következőket tartalmazza: nyersanyag helyiség, törött anyag helyiség, keverőhelyiség, gyártóhely , feldolgozás után, szerszámterem, félkész termékek, irodai és egyéb regionális üzemeltetési és koordinációs irányítási munka.


Mivel a formát vagy a félkész terméket forgatni kell, így a formatervezés és a fröccsöntő gép követelményei pontosabbak. Ezen túlmenően, a bicolor Mold fröccsöntés nagy változatossága miatt, így a zökkenőmentes gyártás elérése érdekében, az elvárt ideálisnak megfelelően, minden formatervezést a terméktervezéssel egyidejűleg figyelembe kell venni.


A fenti tartalom a bicolor Mold injekciós feldolgozási technológia. A kétszínű fröccsöntő feldolgozási technológia folyamatos érettségével Kína fokozatosan a fogyasztói termékek globális gyártóbázisává válik. Az elmúlt években Dél-Kínában a műanyagtermékek gyártói számos olyan megrendelést vállaltak fel, amelyekhez szükségük volt a kétszínű fröccsöntő készségekre, hogy Kínának intenzívebb előrehaladást kell elérnie a kétszínű fröccsöntő technológia terén.