Mennyire kemény a betekintő anyag?

- 2021-10-04-

Mennyire kemény a peek anyag?

 

A PEEK anyag keménysége attól függ, hogy tiszta anyagról vagy üvegszálról vagy egyéb adalékanyagról van-e szó. Általában a tiszta PEEK anyag Shore D értéke általában 88, az üvegszállal erősített PEEK pedig általában Shore D89, és a szénszállal erősített PEEK. Az anyag általában Shaw D91. De a különböző kristályosságnak más lesz a keménysége is abban az időben.

 

 

 

A PEEK (poliéter -éter -keton) anyag egy speciális műszaki műanyag, kiváló teljesítményű. Más speciális műszaki műanyagokkal összehasonlítva számos jelentős előnnyel rendelkezik, mint például a magas hőállóság, a kiváló mechanikai tulajdonságok, a jó önkenés, a kémiai ellenállás, az égésgátlás, a héjállóság, a sugárzásállóság, a stabil szigetelés, a hidrolízisállóság és az egyszerű feldolgozás.

 

 

 

A GZ IDEAL elkötelezett a speciális műszaki műanyag profilok, például PEEK, PI, PPS, PPSU, PEI extrudálása és alkatrészfeldolgozása mellett, és integrált megoldásokat kínál speciális műszaki műanyag profilok és alkatrészek fejlesztésére, tervezésére és gyártására a különböző iparágak számára. A cég számos profilextrudáló gyártósort állított termelésbe. PEEK rudak, PEEK lemezek, PEEK csövek, PEEK lemezek, PEEK profilok, PPS rudak és csövek mindegyike önállóan és sorozatban is gyártható.