PEEK filamentumok és kapillárisok

- 2021-11-22-

PEEK filamentumok és kapillárisok


A PEEK filament extrudálása import extrudáló berendezéssel történik, a termék alapanyaga a Vigers PEEK450G tiszta gyanta importált. A PEEK szálak normál üzemi hőmérséklete 260 fok, és korrózióállóak. Hosszú ideig használhatók oldószerekben. Mivel a PEEK szálak ellenállnak a hidrolízisnek, magas hőmérsékletű gőzben tisztíthatók és fertőtleníthetők. A PEEK filament egy környezetbarát anyag, amely megfelel az Egyesült Államok FDA élelmiszer-higiéniai követelményeinek, és önmagában égésgátló, és sokrétű felhasználási területtel rendelkezik.

 

A GZ IDEAL speciális specifikációi a következők:

PEEK izzószál:Ф0,25 mm,Ф0,5 mm,Ф1,0 mm,Ф1,5 mm,Ф1,75 mm,Ф2,0 mm,Ф2,5 mm,Ф3,0 mm,Ф4,0 mm stb.

 

Jellemzői a következők:

 

30% szénszál és PTFE gyanta hozzáadásával állítják elő, hogy megfeleljen a grafit csúszási tulajdonságainak, és alapanyagként PEEK. Javította a magas csúszási teljesítményt, és "PEEK anyag" (szín: fekete). Kiváló súrlódási tulajdonságokkal rendelkezik (alacsony súrlódás, hosszú távú kopásállóság és nyomási sebesség), kiválóan alkalmas alkalmazásokhoz amelyek hajlamosak a kopásra.

 

A PEEK-et a nukleáris iparban, a vegyiparban, a repülőgépiparban, az autógyártásban, az elektronikai készülékekben, a mechanikai műszerekben, az orvosi és élelmiszer-feldolgozásban és más területeken használják, különösen kiváló hőállóságú hőre lágyuló gyantaként. Nagy teljesítményű kompozit anyagok mátrixanyagaként használható. széleskörben használt.

 

A poliéter-éterketon, angol neve polyetheretherketone (a továbbiakban: PEEK), egy lineáris aromás polimer vegyület, amely láncszemeket tartalmaz a molekula főláncában. Alkotóegysége az oxigén-p-fenilén-oxi-karbonil-p-fenilén, amely félkristályos, hőre lágyuló. Kiváló mechanikai tulajdonságokkal és kristályossággal rendelkező, hőre lágyuló gyanta. Kiváló hőállósággal, fáradásállósággal, ütésállósággal és kúszásállósággal rendelkezik. A vegyszerállóság a tömény kénsavtól eltérően is használható. Tiszta és kevésbé eluálja a gáz fémionjait. Anyag. Emellett széles körben használják a hegeszthető anyagokat.

 

A PEEK kiváló teljesítménnyel rendelkezik, és alkalmazási területei a hazai alkalmazáskutatással szélesebbek lesznek. Jelenleg a Chongqing Niu73 Új Anyagkutató Központot kifejezetten Kínában hozták létre, hogy a PEEK kutatására szakosodjanak az alkalmazási területen. A kutatóközpontot a Chongqing városi önkormányzatok vezetése és gondozása alatt hozták létre minden szinten. Elkötelezett az autók, elektronikai és elektromos készülékek, valamint a közlekedés területén végzett kutatások mellett, és a jelenlegi kínai alkalmazott kutatások élvonalába tartozik.

 

Cégünk PEEK lemezeket, PEEK rudakat, PEEK csöveket, PEEK szálakat, PEEK szabványos és nem szabványos PEEK alkatrészeket kínál. Cégünk személyre szabott feldolgozási szolgáltatásokat is nyújt.