Milyen típusú, általánosan használt orvosi műszerházak vannak?

- 2022-05-25-

Milyen típusú, általánosan használt orvosi műszerházak vannak?
Az orvosi műszerek burkolatait általában felhasználásuk és funkcióik szerint osztályozzák, és a leggyakoribbak a következő három kategóriát foglalják magukban:
1. Kiegészítő műanyagszerű orvosi műszer tok
A kiegészítő orvosi műszerek burkolatai elsősorban a következőket foglalják magukban: fertőtlenítő és sterilizáló berendezések, hűtőberendezések, központi szívó- és oxigénellátó rendszerek, légkondicionáló berendezések, gyógyszeripari gépek és berendezések, vérbank-berendezések, orvosi adatfeldolgozó berendezések, orvosi videofotó berendezések és egyéb műszerek, berendezés műanyag burkolata.
2. Diagnosztikai orvosi műszerek esetei
A diagnosztikai orvosi berendezések burkolatai általában a következőket foglalják magukban: röntgendiagnosztikai berendezések burkolatai, ultrahangos diagnosztikai berendezések burkolatai, funkcionális ellenőrző berendezések burkolatai, endoszkópos berendezések burkolatai, nukleáris medicina berendezések burkolatai, laboratóriumi diagnosztikai berendezések burkolatai és patológiai diagnosztika Felszerelni a tokot.
3. Terápiás orvosi műszer tok
A gyakori terápiás orvosi műszerek burkolatai a következők: 1. Sebészeti ágyak, világítóberendezések, sebészeti műszerek és különféle asztalok, állványok, zsámolyok, szekrények és egyéb sebészeti berendezések burkolatai; 2. Nukleáris gyógyászat terápiás berendezéseinek burkolatai; 3. Kontaktterápiás gépek, sugárterápiás berendezések héjai, például felületi terápiás gépek, mélyterápiás gépek, gyorsítók, 60 kobaltterápiás gépek, rádium- vagy 137 céziumos intrakavitációs terápia, valamint a telepítés utáni eszközterápia; Berendezések, ultrahangos terápiás és kénterápiás berendezések 4); 5. Az osztályon található ápolási berendezések, például kórházi ágyak, kocsik, oxigénpalackok, gyomormosó gépek és tű nélküli fecskendők elhelyezése.